Libnet.ro
UNICEF

01:05

PROTEST 10 AUGUST ALDE cere Jandarmiei sa aiba `un comportament retinut` la mitingul Diasporei

B1 B1,
PROTEST 10 AUGUST ALDE cere Jandarmiei sa aiba `un comportament retinut` la mitingul Diasporei

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, il contrazice pe colegul sau din coalitia de guvernare Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea, care a spus ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10. continuă pe B1

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

PROTEST 10 AUGUST! Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii manifestatiei organizate in Piata Victoriei

Cu ocazia unei manifestatii organizate in Piata Victoriei, la data de 10 august a. c. , incepand cu orele 14. 30, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta, in sensul.

Pregatiri pentru 10 august: Mai multe asociatii vor sa blocheze soseaua care leaga Moldova de Capitala pentru a cere constructia de autostrazi

Mitingul din Piata Victoriei din 10 august va avea sprijinul asociatiilor care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Mai multi localnici din Iasi, plus altii care au.

Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

Autoritatile sunt in alerta in conditiile in care sambata se implineste un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, iar noi proteste sunt anuntate, inclusiv in Piata Victoriei din.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

Un nou protest pe 10 august la Bucuresti! Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy.

VIDEO Tudor Chirila, mesaj in timpul unui concert la mare: O sa fie din nou miting pe 10 august si noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam

Anul acesta va fi din nou un miting pe 10 august, iar noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam, a spus Tudor Chirila in timpul unui concert la Mangalia. Solistul trupei Vama le-a vorbit spectatorilor despre protestul din urma cu un an, cand jandarmii au intervenit in forta si in urma caruia au ramas umilirea, gazele lacrimogene si copiii plecati traumatizati din Piata Victoriei.

METEO Val de caldura si disconfort termic. Temperaturi de 34-37 de grade pana pe 10 august

Meteorologii anunta val de caldura si disconfort termic de miercuri pana sambata, inclusiv. Temperaturile vor fi de 32-34 de grade, iar local, in sudul si estul tarii, de 35-37 de grade Celsius pe 9 si 10 august.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )